Stalen haakse uithangborden

Daar een eerste indruk alles bepalend is voor het al dan niet aantrekken van klanten, is het van groot belang dat uw gevelvisualisatie onmiddellijk in het oog springt.
Met het stalen uithangbord dat we u aanbieden krijgt een klassevolle eye-catcher.

Productie

De stalen haakse uithangborden worden op maat gemaakt en voorzien van poederlak voor extern gebruik. Het logo of de benaming van de zaak worden geplaatst in enamelverf van 1shot. De uiteinden zijn voorzien van dichtingsdoppen of toegelast. De borden worden volledig binnenshuis vervaardigd waardoor we een verzekerde optimale kwaliteit kunnen aanbieden. Het staal waaruit de uithangborden vervaardigd zijn, wordt behandeld voor zowel binnen- als buitengebruik. Door gebruik wordt gemaakt van poederlak verkrijgen we een sterke en egale kleur.

Bevestiging

De Borden worden bevestigd door middal chemische verankering of keilbouten afhankelijk van materiaal bevestigingsmuur. Deze borden kunnen in om het even welk kleur (ral-kleur) gelakt worden alsook de plaatsing van het logo en/of zaaknaam kan de kleur gekozen worden.

De bevestiging van deze borden kunnen zowel door ons als door de klant zelf worden uitgevoerd. Indien dit door de klant gebeurt zit er steeds een duidelijk en overzichtelijk werkschema bij.

De borden kunnen ook blanco aangekocht worden, dus zonder logo’s of zaaknamen. Deze kunnen dan door de klant zelf aangebracht worden.

Signpainter
Signpainter

Reclame- en letterschilder. Volgens diverse traditionele technieken uitgevoerde lettering en reclame illustraties. Ontwerp en uitvoering POS-materiaal, kleinmeubilair en decors.

Artikelen: 7